tisdag 25 augusti 2009

Bordsplaceringstavla

Tjoho..idag blir det lite bilder från vår bordsplaceringstavla som jag gjorde med en vanlig canvasduk som bas..köpte lite glittriga bokstäver från Panduro, samt att jag klistrade upp lite bruna papper som jag hade satt sidenband på med små ribbon buckles..busenkelt..och lite tidskrävande dock med klipp och klistra..





Foto: Caroline Olofsson

söndag 23 augusti 2009

Vattenflaskor

Som en lite rolig detalj till vårat bröllop hade vi vattenflaskor med kolsyrat vatten till varje gäst som vi hade köpt utan etiketter på. Sedan designade jag egna etiketter som jag satte på..








Blev väldigt nöjd med resultatet, och det var en kul detalj..


fredag 21 augusti 2009

Favors

Bröllopsfavorsen bestod av Jordan Almonds som jag packade i små cellofanpåsar som jag sedan satte egentillverkade etiketter på...Dragéerna var givetvis rosa och inköpta i Turkiet..









Alla dragéerna är packade och klara och står uppradade på köksön..

Här är de på plats vid dukningen ...Foto: Caroline Olofsson

Inbjudningkort

Inbjudningskorten gjorde jag av brunt kraftigt papper, insidan samt kortflikarna skapade jag i datorn, skar till alla papper och klistrade, strassbroschen eller "ribbon buckles" som de kallas trädde jag på ljusrosa sidenband och klistrade dit, lite pilljobb, men det var det värt..sedan lade jag dem i cellofankuvert med adresslappar även dem skapade i datorn..





Dukning

Vi hade hyrt ett vitt partytält, tältet var på 180 km2 och hade sittplatser för 154 gäster..dukningen bestod av 200 vita lakan som knöts runt stolarna, samt lakan som botten på borden som sedan kom att täckas av vit spets, allt från IKEA. Stolarna dekorerades med rosa respektive bruna organzaband på varannan stol. I taket hängde 3 st "kristallliknande" takkronor. På honnörsbordet låg en rosa ljusslinga med pioner och lös..
Stolarna hade medar för att de inte skulle sjunka ned i gräset...














Min mor var dukninggeneral tillsammans med min styvmor (självklart med utförlig beskrivning från bruden) så ett stort tack till alla vänner & släkt som ställde upp denna dag..Särskillt tack till min 2 mödrar..